Få sundt og langt hår!

Få sundt og langt hår!

Gør håret stærkt, langt, smukt og modstandsdygtigt med Olaplex og Sugarbearhair.

Beauty Bear 

Er måske noget du har hørt om, Beauty Bear Hair Vitamin er en vingummibamse der hjælper dit hår med at vokse sig langt og sundt. De har en smag af solbær og er lavet på frugtfibre. De indeholder de næringstoffer dit hår behøver for at få styrke og fylde.
Der er flere på de sociale medier der har promoveret noget lignende eller selve Beauty Bear. Beauty Bear er en dansk virksomhed, som styres af den 4. generation i dag. Deres produkter er veganske og støtter op om dyrevelfærd. I stedet for gelatine, der er i andre vingummier, er disse bamser lavet af naturlige frugtfibre, -smagsstoffer og -farvestoffer, som ikke testet på dyr.

DHT er grunden til at mænd og kvinder taber håret, med Beauty Bear Hair er der hæmmende midler i for at DHT ikke kan udvikler sig, midler som biotin. Biotin hjælper håret til at få hårfolliklernes evne til at optage flere proteiner, mineraler og vitaminer. Sammen med folsyre styrker det hårets vækst. Folsyre øger blodkarrenes funktion, til at gøre det nemmere for håret at gro stærkere ud.

Anvendelse af Beauty Bear Hair:

For at få det mest optimale resultat, tages to vingummi Beauty Bear Vitaminer, dagligt i to måneder.

Medlemspris: KUN 169,- KØB HER!

Olaplex

Olaplex er et kendt mærke der bruges verden over, det er kendt med sine effektive og relationerne produkter. Som bruges af professionelle såvel som private.

Der er flere kendte amerikanske personligheder der bruger Olaplex. Reality stjernen Khloé Kardashian har flere gange indrømmet at det er Olaplex hun bruger, Hun er også en der skrifter hårfarve oftere end andre. Hun udmelder at hun elsker produktet Olaplex.
En anden der også er i rampelyset flere gange er danser/skuespiller/sanger Julianne Hough, som hendes titel nærmest beskriver, bliver hendes hår udsat for mange produkter igennem hendes arbejde. Hun fortæller at Olaplex hjælper hendes hår til ikke at få voldsom slidtage.

Olaplex kan bruges til naturligt og farvet hår sågar extensions. Hvis dit hår skal afbleges, kan Olaplex anvendes sammen med for ikke at tørre det ud.
Til det værst ramte hår, anbefales det at klippe de hårdest ramte spidser af før anvendelse af produktet.

Anvendelse af Olaplex No3:

I et rent uden produkter hår, som er gjort fugtigt eller håndklædetørret hvis vasket, påføres produktet fra roden til spidserne og derefter lader det sidde i håret i 10 minutter, hvis det er meget skadet, kan kuren blive i håret i 30 minutter. Derefter skylles håret grundig ud med vand.
Efter behandlingen, skal håret vaskes med shampoo og conditioner.

Medlemspris: FRA 148,- KØB HER!


TILFØJ KOMMENTAR