Richmond & Finch

Richmond & Finch

Udfold din indre fashionista med et af Richmond and Finchs mange flotte stilfulde covers.

Richmond & Finch 

Som skandinaver skal man være stolt over at bære et skandinavisk design, Richmond and Finch er svensk og startede i 2014 i Stockholm. Brandet har fokus på at lave designs til både iPhone og Samsung telefoner -  så din mobil bliver en del af dit outfit.

Mærket fokusere på, at være stilrent men ikke kedeligt, derfor har de mange forskellige design at vælge i mellem. De bruger mange organiske motiver såsom marmor, blade eller blomster. Dette fremhæver at alle er unikke - som vi er sikre på at du også er.

Med deres gennemgående designelement i form at deres navn på en metallisk stribe henover bunden af coveret, kan det tydeligt ses, hvilket mærke du vælger at repræsentere.

IPhone 7, 8, X?

Det er lige meget om du har en iPhone eller en nyere Samsung telefon når det gælder Richmond and Finch. Der er både cover til iPhone 7, 8 eller X - plus eller ej.  Sortimentet dækker også over Samsung S9 eller S9 PLUS.

Hvorfor have et standard cover når du kan gå den ekstra mil? Din mobil er din bedste ven og du har den altid med dig, så derfor skal den naturligvis også se godt ud - ligesom dig!

Med et Richmond & Finch cover fra Freedoms serien er du sikret et cover, der beskytter din telefon hele vejen rundt. Richmond & Finch Freedoms series dækker nemlig alle 360 grader - også din skærm.

Medlemspris: FRA 149,- KØB HER!

Ikke nok med at brandet laver de lækreste mobilcovers så laver de også de flotteste powerbanks. Powerbanken er udformet som en læbestift, hvor emballagen har et marmor look.  Powerbanken kommer med et lille kort kabel, der gør det nemt at lade telefonen op i tasken.


TILFØJ KOMMENTAR