ZarkoPerfume - Pink Molecule

ZarkoPerfume - Pink Molecule

ZarkoPerfume er indbegrebet af unikke og eksklusive dufte. Skil dig ud fra mængden med ZarkoPerfume Pink Molecule

ZarkoPerfume 

Det er nok ikke mange der ved det, men det er en dansker der står bag det ekstremt populære mærke ZarkoPerfume. Zarko Ahlmann Pavlov har en helt særlig passion for sammensmeltning af molekyle i parfumer som de klassiske franske parfumer.

I 2008 besluttet Zarko sig for at realisere sin drøm om at skabe dufte og begyndte derfor at uddanne sig parfumeur og fremstillingen af disse. En af Zarkos andre store passioner er de nordiske landskaber, deres dufte og detaljer. Alle duftene i ZarkoPerfume er derfor udviklet med inspiration og passion for både den klassiske franske fremstilling af parfume samt de nordiske rå landskaber, farver og dufte.

Duftene fra ZarkoPerfume molecule er unikke dufte der er udviklet til både mænd og kvinder. Molekylerne er blandet med tanke på det skandinaviske klima, temperament og ånd.

De populære og eksklusive dufte er alle fremstillet og 100% håndlavet i Danmark på eget laboratorium. Det sikre en hel unik kvalitet og sikre at alle parfumerne inder holder de bedste af de bedste duftnoter og molekyler.

Det unikke ved Zarko parfumerne er at de alle kan dufte meget forskelligt fra person til person fordi de spændende molekyler ændre duft alt efter kropstemperatur og kroppens egen kemi. Disse faktorer afgør hvordan molekylerne reagere op omgivelserne og hinanden. Det er derfor ikke unormalt at opleve at en ZarkoPerfume dufter fantastisk på dig men ikke din veninde eller ven.

Medlemspris: KUN 549,- KØB HER!

 

ZarkoPerfume Pink Molécule

Den fine lyserøde parfume er, lige som sine medsøstre, en fortolkning af de nordiske elementer blandet med pink champagne. Resultatet dufter som den varme brise, der kommer med foråret mixet med vand og de mørke danske træer. Duften signalere uskyldighed og renhed men har dog et twist af stærke sensuelle undertoner.

Det unikke ved ZarkoPerfume Pink Molecule er at Zarko helt har undladt hjertenoterne i duften. Den springer altså derfor direkte fra topnoterne til basenoterne.

Topnoter: Hyldeblomst, Abrikos, Sort Orkide og lyserøde molekyler

Hjertenoter: Ingen!

Basenoter: Mahogni, fløde og sort træ

Hos Klubklub slipper du for at jagte ZarkoPerfume tilbud og Pink Molecule tilbud, vi har altid faste lave priser og fri fragt!

Medlemspris: KUN 549,- KØB HER!


TILFØJ KOMMENTAR