M2 BEAUTÉ

M2 BEAUTÉ

Lange vipper har alle dage, været misundelsesværdigt. Med M2 serum kan du få lange bambi vipper ganske nemt!

M2 vippeserum

M2 BEAUTÉ eyelash activating serum er kendt for at få dine viper til at præstere sit ypperste. M2 serum tilføjer den nødvendige pleje og skaber de perfekte forhold så dine vipper kan vokse sig lange og stærke. M2 eyelash serum gør at vipperne bliver mere modstandsdygtig overfor daglig slitage fra blandt andet makeupfjerning.

Normalpris 990,-

Medlemspris: KUN 649,- KØB HER!

 

Serum til øjenvipper er de sidste par år blivet vældig populære og med god grund. Hvis man investere lidt er udbyttet enormt. Det er vigtigt at kigge på ingredienserne og sikre sig at der er aktive og virkbare ingredienser i. Det er altså ikke helt nok bare at tilføje fugt.

M2 BEAUTE eyelash serum indeholder den patenterede ingrediens Methylamido Dihydre Noralfaprostal også kendt som MDN.

Fordelen ved at bruge M2 serum er at man ikke behøver at gå til en vippe tekniker, for at få lange og flotte bambi vipper.

Jeg har testet den populære øjenvippe serum og fuldt instruktionerne nøje. Jeg har brugt serummet hver aften på rene tørre vipper inden jeg gik i seng.

 

Instruktioner

Påfør serummet én gang daglig på rene vipper. En god idé er at bruge det om aftenen da man ikke må lægge makeup på efterfølgende.

M2 vippeserummet skal lægges på den øverste vippekant hele nede ved øjenvipperne, lige som flydende eyeliner. Serummet skal ikke skylles af men skal være på hele natten.

 

Resultat

Allerede efter 14 dages brug kan jeg se en markant forskel. Det eneste problem er at det er pokkers svært at tage skarpe billeder af sine egne øjenvipper – bær over med mig!

M2 serum før efter

Jeg synes resultatet er super tilfredsstillende! Jeg får virkelig det optimale ud af mine vipper og min mascara nu.

Her et stykke tid efter bruger jeg serummet et par gange om ugen for vedligeholdelse. Hvis du holder op med at bruge serummet, vil det længden holde til dine vipper har været igennem en naturlig udskiftning.

Hos Klubklub har vi faste lave priser. Du behøver derfor ikke M2 serum tilbud mere!

Normalpris 990,- 

Medlemspris: KUN 649,- Find det populære vippe serum her


TILFØJ KOMMENTAR