10 julegaver idéer til hende

10 julegaver idéer til hende

Mangler du inspiration til, hvad du skal ønske dig? Eller er du måske den glade giver? Vi har samlet 10 gode gaveidéer til hende.

Vi har samlet gave idéer til hende med priser fra 149 kroner. Alle 10 gaver er luksuriøs hverdags forkælelse til den du har kær.

ALTERNA CAVIAR REPAIR SHAMPOO + CONDITIONER DUO

ALTERNA CAVIAR REPAIR SHAMPOO + CONDITIONER DUO

Alterna er luksus til håret. Alterna Instant Recovery sættet genopbygger håret og tilfører det nyt liv ved hjælp af plejende proteiner. Sættet efterlader håret silkeblødt, glat og medgørligt og beskytter desuden mod fremtidige skader og tilfører glans.

Normalpris: 508,00,- 
Medlemspris: 319,00,- GHD DELUXE DRY & STYLE SET. ARCTIC GOLD

GHD DELUXE DRY & STYLE SET - ARTIC GOLD

Lækkert sæt fra GHD, som indeholder både hårtørre og glattejern. Hårtørren er en effektiv sag med 1800-2100W, to hastigheder, justerbar temperatur og avanceret Ion teknologi.
Glattejernet har en temeratur på 185 grader og slukker automatisk, hvis det ikke har været i brug i 30 minutter. Med sættet følger desuden en varmeresistent måtte.

Normalpris: 2199,00,-
Medlemspris: 1699,00,-


 ZARKOPERFUME OUD'ISH EDP 100ml

ZARKOPERFUME OUD'ISH EDP 100ML

Oud'ish er en frisk og mild duft, som leder tankerne hen på en smuk blomster eng i flor. Duften har et strejf af mørke trænoter, hvilket skaber en perfekt harmoni.

Det unikke ved ZarkoPerfume, er at de udvikler sig på huden, så de aldrig dufter ens fra person til person. Man er derfor sikret sin egen personlig duft.

Normalpris: 680,00,-
Medlemspris: 539,00,-


MASON PEARSON - HANDY SIZE (BN3) - DARK RUBY

MASON PEARSON - HANDY SIZE (BN3)

Børsten over dem alle. Mason Pearson. De luksuriøse børster er lavet enten af vildsvin hår eller nylon. Denne børste er lavet af en blanding af de to og er derfor god til tykt hår.

Normalpris: 995,00,-
Medlemspris: 699,00,-


OLAPLEX TRAVELING STYLIST KIT

OLAPLEX TRAVELING STYLIST KIT

Olaplex er kendt og elsket verden over for de effektive og revolutionerende produkter. Produkterne reparere håret indefra og genskaber 99% af de manglende krydslinkede svovlbindinger, hvilket giver et stærkt hår og en forsejlet overflade af hårståret.

Normalpris: 998,00,-
Medlemspris: 679,00,-


marc-jacobs-dot-edp-50-ml

MARC JACOBS DOT EDP 50ML

Hvis den fine emballage ikke allerede har solgt parfumen, så kan duften måske? Duften er glad og livlig med en frodig blomster duft. parfumen kan bruges til alle lejligheder.

Normalpris: 550,00,-
Medlemspris: 425,00,-


ren_moroccan_rose_otto_firming_creme_riche_200ml https://klubklub.dk/ren-moroccan-rose-otto-ultra-moisture-body-oil-100ml.html

REN MOROCCAN ROSE OTTO FIRMING CREME & REN MOROCCAN ROSE OTTO ULTRA MOISTURE BODY OIL

To lækre krops produkter der kan købes sammen eller hver for sig. Her i vinter halvåret er det vigtigt at passe på huden da det kolde vejr kan gøre den tør og dehydreret.

Ren Moroccan Rose Otto Firming creme er en lækker bodycreme, som kan anvendes af alle hudtyper. Cremen giver intens og øjeblikkelig fugt og virker blødgørende. Produktet efterlader huden hydreret og med en sund og jævn overflade.

Normalpris: 360,00,-
Medlemspris: 179,00,-

Ren Moroccan Rose Otto Ultra Moisture Body Oil denne lækre olie forbedre hudens elasticitet og giver ekstra frugt. Olien booster huden og fremmer dens evne til at hele og reparerer sig selv. Du får en intens næring og beskyttelse mod for tidlig ældning.

Normalpris: 395,00,-
Medlemspris: 175,00,-


braun_silk_pil_5_-5-511_legs_and_body

BRAUN SILK ÉPIL 5 - WET & DRY 

Denne lækre epilator er tråsløs og giver op til 4 ugers glat hud. Epilering er skånsom overfor huden og fanger selv de korteste hår. Med wet & dry teknologien kan epilatoren bruges på både tør hud eller under bruseren for en ekstra skånsom epilering. Denne epilator har 28 pincetter og fanger hår ned til 0,5mm.

Normalpris: 599,00,-
Medlemspris: 499,00,-


elizabeth-arden---beautycollection-i-5-dele

ELIZABETH ARDEN BEAUTYCOLLECTION 5 DELE 

Super lækkert sæt fra Elizabeth Arden, som indeholder 5 lækre produkter. Eight Hour Cream Skin Protectant 50ml, Eight Hour Cream Intensive Moisuruizing Hand Treatment 30ml, Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Body Treatment, Eight Hour Cream Sun Defence Face spf 50 15ml, Eight Hour Cream Intensive Daily moisturizer Face spf 15ml.

Normalpris: 635,00,-
Medlemspris: 319,00,-


scholl_velvet_smooth_-_pink

SCHOLL VELVET SMOOTH - GROV

De elektroniske fodfile fra Scholl har taget verden med storm. De er utroligt effektive og fjerner alle former for uønsket hård hud på fødderne. Filen har et roterende rullehoved, med slibende diamantkrystaller, der fjerner effektivt hård hud.

Normalpris: 399,00,-
Medlemspris: 149,00,-


TILFØJ KOMMENTAR