5 gave idéer til ham

5 gave idéer til ham

Mangler du den perfekte gave til manden der har alt? Vi har samlet 5 skønne idéer.

braun_series_7_720s-7

BRAUN SHAVER SERIES 7 BLACK/GREY SONIC TECHNOLOGY 720S-7

Denne shaver er skabt på Sonic teknologi med turbo mode, så man får et perfekt resultat hver gang. Shaveren har 10.000 micro viberationer, som giver en ultra tæt og behagelig barbering. Med to forskellige indstillinger, mild og ekstra intensiv, kan shaveren indstilles efter behov.

Normalpris: 2199,00,- 
Medlemspris: 1379,00,-


oral_b_genius_8000

ORAL B GENIUS 8000 ELTANDBØRSTE

Oral-B Genius 8000 er et intelligent tandbørstnings system med Position Detection teknologi der sammen med din smartphone kan spore områder, der trænger til at blive børstet. På den måde bliver ingen områder i munden overset. Med hjælp fra appen kan du se hvor længe du børster tænder, hvor hårdt du trykker og om du kommer hele vejen rundt.
Sættet indeholder et rejseetui, som kan oplade din tandbørste, en USB-enhed til din smartphone, en telefonholder til spejlet og 3 forskellige børstehoveder.

Normalpris: 1699,00,-
Medlemspris: 1169,00,-


panasonic-trimmer-er-1411-s

PANASONIC TRIMMER ER 1411 S

Denne trimmer giver et præcist resultat og er i høj kvalitet, trods den meget lette vægt. Hårtrimmeren er slidstærk og har en række af avancerede funktioner. Trimmeren har en præcisinsklinge med 45 graders vinkel, afrundende spidser der gør klipningen skånsom og en holdbar motor der sikre en lang levetid. Trimmeren lades fuldt op på kun én time og har en klippetid på 80 min.

Sættet indeholder 3 afstandskamme, strømforsyning og smøreolie til vedligeholdelse.

Normalpris: 899,00,- 
Medlemspris: 489,-ren_multi-tasking_after_shave_balm_50mlren_tamanu_high_glide_shaving_oil_50ml

To lækre REN produkter der gør den daglige barbering til en fornøjelse. Produkterne kan købes hver for sig, men går rigtig godt hånd i hånd.

REN Multi-Tasking After Shave Balm er en lækker balm særligt formuleret til at køle og berolige huden. Balmen tilfører masser af fugt og pleje til huden. Reducerer rødme, der kan forekomme efter barbering.
Normalpris: 295,00,- 
Medlemspris: 125,00,- 

REN Tamanu High Glide Shaving Oil anvendes under barbering, den sikre en glat barbering og reducere eventuelle gener der kan opstå som irritation og udtørring. Shaving olien gennemfugter huden og virker blødgørende og nærende. Kan nemt vaskes af uden at efterlade huden med en fedtet overflade.

Normalpris: 225,00.- 
Medlemspris: 99,00.- 

 


Viktor&Rolf_spicebomb

Viktor & Rolf Spicebomb 50ml EDP

Den perfekte duft til den perfektionistiske mand. Duften er krydret og frisk og har den perfekte sammensætning af styrke og elegance. Duften er intens, forførende og overraskende.

Hjertenoterne er saffron og chili, der bliver understøttet af friske noter fra bergamot og grapefrugt.

Normalpris: 655,00,-
Medlemspris: 479,00,-

 

 


TILFØJ KOMMENTAR