The wet brush

The wet brush

Hvis der er noget The Wet Brush kan, så er det at rede vådt, filtret og genstridigt hår. Børsten stryger let gennem håret helt uden besvær.

Som mange måske ved, så er ens hår absolut mest skrøbeligt når det er vådt (og filtret) og derfor kan man ikke bare overlade udredningen til hvilken som helst børste.

Hvis dit hår, ligesom mit, har tendens til at filtre og kruse når du kommer ud af badet med nyvasket hår, så har du her din lifesaver!

Mange børster har hårde pigge, der kan sidde fast i håret når du reder, hvilket betyder, at du så risikerer at knække og ødelægge dit hår, men ikke denne!

The Wet Brush glider ubesværet gennem håret uden at hive, trække eller knække dit hår, hvilket giver en skånsom og behagelig udredning af håret.

Intelliflex Børstepigge

Hemmeligheden ligger i de såkaldte ’intelliflex’ børstepigge, der er så fleksible, at den første række af pigge bøjer sig når du reder, hvorefter næste række af pigge bøjer sig en anelse mindre osv.

Også til tørt hår

Som bonus info kan det nævnes, at trods børstens navn, så kan den også bruges i tørt hår – og her fungerer den også helt perfekt. Hvis man ønsker optimal pleje af sine tørre lokker, vil jeg dog anbefale at kombinere med The Shine Brush, som udover intelliflex børstepigge også indeholder hår fra mongolske vildsvin. Effekten af vildsvinehårene er, at blodkarrene i hovedbunden stimuleres og desuden fordeles det naturlige hårfedt fra hovedbunden og ud til spidsen af hårstrået. Det giver simpelthen den fineste glans i tørt hår, og det gør det meget nemmere at springe en hårvask over!


TILFØJ KOMMENTAR