Clean - Parfume

Clean - Parfume

Hvis der er noget jeg er vild med, så må det være parfumer. Tænk at man kan få så skøn og eksklusiv duft ud af væske i en lille flaske.

Selvfølgelig findes der nogle dufte, der passer bedre til en end andre dufte – og derfor kommer der her et par favoritter;

Selvom det er svært at beskrive dufte, er disse CLEAN parfumer virkelig et forsøg værd!

Udover at de er stilrene og smukke, så må det bedste ved CLEAN være, at de fungerer helt perfekt for alle som ellers ikke er så vild med at bruge parfume, netop fordi alle duftene er så rare, milde og rene.

CLEAN parfume i mange varianter

CLEAN findes i mange forskellige varianter, som hver især indeholder en række særlige duftnoter.  Der findes varianter lige fra Warm Cotton til Rain og Skin osv.

CLEAN Warm cotton

Warm Cotton dufter bogstaveligt talt af varm bomuld: duften giver samme fornemmelse som nyvasket tøj der lige er kommet ud af tørretumbleren – og det er altså ret lækkert! Parfumen indeholder duftnoter af citrus, syren og jasmin kombineret med rav og musk.

CLEAN Rain

Rain er modsat Warm Cotton meget frisk men stadig mild og dufter som den fineste forårsdag hvor regnen netop har passeret. Den har en fin og frisk duft lige fra påskeliljer til melon og til den reneste moskus.

CLEAN Skin

Skin er en af de mest populære parfumer fra CLEAN, og det er ikke uden grund. Duften føles rund, ren og cremet. Den giver en konstant fornemmelse af nyvasket varm hud der kommer lige fra et langt brusebad. Duften er en blanding af havvand, cremet vanilje, lys moskus og rav. Det er intet mindre end en fantastisk fornemmelse.

Bonusinfo

Man kan mikse CLEAN parfumerne, så man skaber sin helt egen unikke duft, ved at kombinere to forskellige. Dét kan anbefales!


TILFØJ KOMMENTAR