Maria Nila • Stockholm

Maria Nila • Stockholm

Hypen omkring Maria Nila vil ingen ende tage, og det er der altså en god grund til.

Maria Nila er et svensk brand, der har deres egen fabrik i Sverige hvor de udvikler og fremstiller samtlige af deres produkter. I hvert enkelt produkt er ingredienserne nøje udvalgt af udviklere og kemikere for at sikre den højeste kvalitet og skabe et unikt produkt.

Maria Nila består blandt andet af en række farvebeskyttende hårpleje, hvor hver serie indeholder en shampoo, conditioner og en kur.

Favoritten

Min favorit er helt klart ”Structure repair”- serien, hvis særlige ingrediens kommer fra bunden af havet i form af alger, der både blødgør og reparere beskadiget og træt hår. Structure Repair er særlig god til mit fine og tynde hår, der har tendens til at filtre og knække, da den går i dybden og reparere mit kemisk behandlede hår. Desuden er det essentielle for mig, at en shampoo, conditioner og kur ikke får mit hår til at klaske og syne endnu fladere end det er. Og det må man sige, at Structure Repair kommer flot udenom. Når man vasker sit hår med Structure Repair virker håret stærkt og modstandsdygtigt, frem for fint og smørblødt – og det er jeg kæmpe fan af! For mit vedkommende bliver mit hår meget nemmere at style og skabe tekstur i.

Har man derimod et ønske om silkeblødt hår og ekstremt meget fugt, så kan ”True Soft”-serien helt klart anbefales.

Bonus

Som bonusinfo kan det nævnes, at alle produkterne er fri for sulfater og parabener og desuden lavet af 100% veganske ingredienser.


TILFØJ KOMMENTAR