Black Friday 2019

Black Friday 2019

Undskyld!

Der er desværre ingen produkter der matcher din søgning.
Tjek gerne for stavefejl og prøv igen.

Søger du et specifikt produkt, er du velkommen til at sende en forespørgsel på hej@klubklub.dk.

BLACK FRIDAY

Black Friday Danmark er eskaleret over de seneste år nu sker det igen, Black Friday 2018 sker i år den 23. november. Black Friday Danmark startede i nogle webbutikker i 2013 og nu er mange butikker og varehuse fuldt med på denne specielle fredag.

Den mystisk fredag stammer fra amerikanske traditioner. Fredagen efter Thanksgiving, som er i slutningen af november. Denne dag er også blevet starten på juleshoppingen, da man kan købe nogle dyre gaver der ikke springer budgettet, fordi der er så mange procenter på produkterne, man skal dog være hurtigt ude, da produkterne hurtigere og hurtigere bliver revet af hylderne.

Black Friday 2017 slog rekorder for danskerne. Danskerne købe vare for 2,1 mia. kr. i hele Danmark.

Black Friday tilbud kan KlubKlub ikke nøjes med at have på én dag, derfor har vi Black Friday priser alle 365 dage om året.

Har du undret dig over navnet? Navnet Black Friday eller ”Sort Fredag” stammer fra en generalisering af detailhandlen. Detailhandlen tjener ikke penge fra januar til november, med andre ord ingen sorte tal på bundlinjen. Derfor er den fredag i slutningen af november en markering for et vendepunkt for at få sorte tal på bundlinjen.